Eterijum, Misli, Vesti

KULT DUGE KOSE: VRIL I DRUŠTVO TULA 

KULT DUGE KOSE: VRIL I DRUŠTVO TULA

„URAMI ME, NA ZID STAVI ME, IZ BUNTA JA SAM- SIMBOL KULTA!!!“

Ako se vratimo na simboliku „Trećeg Rajha“ videćemo da- NIŠTA NIJE KAKO SADA IZGLEDA! Zašto? Zato što plavi nemci kao prvo ne postoje, kao drugo okultizam kao takav ne postoji, kao treće interpretacija ličnosti tj glavnih uloga nije ni u najavi onakva kako se danas prevodi. 

Kult duge kose 

Samo vezivno tkivo TREĆEG RAJHA bilo je ŽENSKO DRUŠTVO VRIL. ZAŠTO? Zato što je klatnu koje održava energiju i daje je ljudima bilo potrebno da ima žensku energiju koja je pronikla u suštinu muške energije. Kako se to postiže? Tako što se i sa muške fizičke strane i sa ženske fizičke strane odrede posvećenici koji su MONASI tj ISPOSNICI.

ŠTA SE DOBIJA ŽENSKOM DUGOM KOSOM? 

PATNJA. KAO PRVO jako duga kosa 37 inči koja se preferirala/ prevedeno u centimetar 93.98, je bila patnja za ženski kičmeni stub. Zašto patnja? Da bi se kičma ispravila, a zmija postanja tj kičmeni stubni prišljenovi ojačali kako bi se gentika osposobila za TREĆU ILUMINACIJU PO SISTEMU RAĐANJA OPUS DEI tj Božijeg Dela. 

KULT DUGE KOSE: VRIL I DRUŠTVO TULA

Duga kosa koja je poprilično teška za negu zapravo vuče samu glavu, slabi koren kose i kreće da kožu samog temena glave pritiska toliko jako da se naelelktrisanje i uznemirenost prenosi na sam likvor. Šta je zapravo likvor? To je fluidna tečnost koja po jonskom principui koda 369 stvara uslove da jedinka uspostavi i oformi koru mozga sposobnu za primanje znanja koje joj pripada.

Kao prvo Marija Oršić nije imala dugu kosu. Zašto? Zato što je dugu kosu imala pre samog uvida u više znanje. Mariji se dao uvid koje su to njene sledbenice i one su morale da pređu put isposnice ili monahinje kako bi na red došlo šišanje i proniknuće u više znanje.

Crno Sunce i Treći Rajh 

Svako klatno ima svoju antimateriju tj Alter Ego. Kako bi se uspostavila ravnoteža Alter Ego mora da se spoji sa prvim licem. Treći Rajh je znao da mora da inicira Crno Sunce kako bi se uspostavio red na zemlji. Međutim to nije bilo moguće bez ženske energije koja je po čistom kodeksu MONAHA I ŽENSKIH MONARHA PRONAKLA U SAMU SUŠTINU REDA POZVANIH.

Kako je zapravo DRUŠTVO TULA FUNKCIONISALO PRE SAME RAZGRADNJE? 

Kao prvo- NIKO NE OSTAJE OVDE! Znači da se društvo iskustveno i intuitivno pripremalo za podvale i nameštaljke. Nedovoljno pripremljeni ljudi su zapravo videli samo materijalni princip ovih društava, a nisu videli kako oni zapravo žive i primaju samo inicijalno znanje. 

TESLIN PRINCIP INICIJACIJE MUNJA

Dobro se zna da je JEZGO NEUTRALA ZAPRAVO UTRALNO. ONO JE NAELEKTRISANO NA NEGATIVNE I LOŠE LJUDSKE JEDINKE. Jezgo iz kog se crpi znanje se ZATVORILO U ONOM TRENUTKU KADA SE GLAVNI JUNACI POVUKOŠE SA SCENE I NIKO OD NJIH NIJE OSTAO. 

Kako radi Vril/ Tula? 

Vril je živo vrelo energije zapravo inicijalna frekvencija same munje i oluje. Dok Tula princip jeste sistematično frekventivno oscilovanje ŽIVE SFERNE MUZIKE. Znači ako neko želi da VASKRSNE TULU i sam VRIL MORA DA IMA KODEKS I POZNANJE SAME FREKVENTIVNE REZONANCE, ZEMALJSKE I KoSmičke OSOVINE. 

SISTEMSKO PREPOZNAVANJE I PRONICANJE U SUŠTINU VRIL DRUŠTVA JE ZAPRAVO ISPOŠNJENJE KOJE SE DEŠAVA PO PSIHI, BIĆU I ENERGIJI TOG BIĆA. Pročišćenje VRILA kao društva dovelo je do toga da jasna tehnologija koja nije zapravo ni tehnologija već ULTIMATIVNI BOŽIJI PRINCIP KRENE DA RADI. ZAŠTO SADA NE RADI TEHNOLOGIJA IZ TREĆEG RAJHA? Zato što nema VRILA i TREĆEG RAJHA i TULE koja ume da udara po čulnom nivou bića i sfere.

CRNO SUNCE I ADOLF HITLER

Isto tako nije džaba Tesla spasao Nobela, da bi zajedno učestvovali u izgradnji Vril-a, a da bi svi zajedno gradili tehnologiju Trećeg Rajha. I sada ako se mi pitamo da li su oni bespilotnu letelicu/ zvanu NLO napravili onako kako se predstavlja javnosti. NISU!!! AKO SE PITAMO DA LI SU USPELI DA OTVORE DIMENZIJU KOJU SU ŽELELI? JESU! DA LI SU SE PRE SVEGA TOGA UREDNO PODŠIŠALI? JESU! ZAŠTO? ZATO ŠTO JE POSLE TOGA NAIŠLO VREME… A ONI ZNALI DA- NIKO OD NJIH NEĆE OSTATI OVDE!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *