Tehnologija, Vesti

Kako su države zloupotrebile digitalnu valutu i BIT CHAIN tehnologije odrodile od Božijeg Programa

Kako su države zloupotrebile digitalnu valutu i BIT CHAIN tehnologije odrodile od Božijeg Programa

Hajde ovako kada je block chain tehnologija dospela i na sistemsko uređenje društvenih mreža moralo je da nam bude jasno da je digitalna valuta postala drugoplasirana od same sebe. Kažu da se CHAIN tehnologija zasniva na blokovima koji bezbedno i sistemski skladišti i manipuliše informacijama koje su sada različitog porekla. Ali hajde da vidimo kako taj lanac pravi dvostruke džepove kada je digitalna valuta u pitanju? Ako kopamo digitalnu valutu zar se ne pitamo po kom to mi zidu udaramo ne bi li je odkopali?

Digitalna valuta siva vlada u zasedi 

Decentralizovani podaci, dvostruki bilansi, povećanje tržišne vrednosti i cene same jedinice digitalne valute je zapravo bila ideja da se ojača ekonomska korist jedne države. Koja to država ima primat u decentralizaciji valute? Ona koja napravi digitalnu valutu. 

Ok. Napravili smo digitalnu valutu mi kao država, manipulišemo podacima onih koji su kopači navodnog blaga, dajemo im zalog ali zalog se ne vidi. Da li kopači znaju da taj iskopani digitalni novac dospeva i na njihov novčanik ali i na novčanik onoga ko je sistemski predodređen da drži taj određeni lanac? 

Kao prvo resurs digitalnog novca je osmišljen kao investmen stanica za oslabljenu ekonomiju neke države. Da li digitalni novac ima materijalnu valutu koja mu je garant sistem za zalog? Nema! Da li koordinacija između fonda za ulagače, ekonomski prirsat i digitalne novčanice postoji? Ne! Kako onda da imamo ekonomsko potkrepljenje u digitalnoj valuti? 

Šta je zapravo CHAIN tehnologija?

Zamislite da imate mrežu iz dva stepena važnosti, i sada zamislite da ta mreža mora nekako da se produbi kako bi vi krali podatke od onoga ko ima tri stepena važnosti mreže. E sada isto tako zamislite da neko tamo ima kvantni računar drugog reda koji održava celokupnu sistemsku mrežu i podržava ovu „običnu “ mrežu sa dva stepena/ setimo se D-wave računara i uređenja šoping lanaca, e to se isto sada dešava.

digitalna i materijalna valuta

Ako neka država odluči da izmanipuliše kopače digitalne valute, da navodno otkopavaju digitalnu tržišnu vrednost, ona zapravo kreće u špijunažu onoga ko ima računar drugog reda. E sada na sve to dodajmo stavku da se manipuliše energijom i energentima. Nije li onda digitalna valuta poziv za ustanak? 

Ako smo mi na digitalnim mrežama i radimo na internetu- Da li mi postojimo iza tastature i računara? Da li ja ako pozovem na masovni ustanak protiv poredka države mogu da odgovaram za to- Apsolutno DA! Da li digitalna valuta ima fizičko potkerpljenje? Apsolutno- NE! Pa kome onda da se obrate kopači digitalne rude u obliku imaginranog kružića? 

KOD CHAIN TEHNOLOGIJE I UNIVERZALNI KLJUČ

Ako mislimo da kvantni računar prvog reda ne može da upadne na mrežu i sistemski devalvira digitalnu valutu- Onda smo u gadnom problemu što kao individue, što kao države… Ako mislimo da digitalna valuta jeste budućnost ekonomske uprave zemlje- Onda evo nas Atlantiđani, tonemo do vas!!!

Međutim digitalna valuta sa ojačanim profitnim bilansom fizičkog potkrepljenja u materijalnom smislu donosi niz benefita:

1. Kontrolu resursom

2. Investicijski saldo

3. Smanjenje krađa

4. Kapitalnu dobit

5. Povećanje vrednosti samog novca

digitalni novčanik i fizički džep
Digitalni novčanik i fizički džep… Što bi reko Njegoš: Tvrd je orah voćka čudnovata, ne slomih ga al zube polomih!!!

1. Kontrola resursom jeste zapravo: Imate banku– Koliko puta ste platili karticom? Jel vi vaš novac zarađujete ili ga kopate? Da li vaš novac ima neverovatne oscilacije i ulazi u tranzicioni period čim neko hakuje mrežu drugog reda? Da li vaš novac ulazi u inflaciju čim neko od sunarodnika ne krene da rovari po lancima i zidovima kako bi ojačao strukturalnu formu lanca za isisavanje energetskog resursa jedinke i lokacije?  Znači potkrepljenje digital- materijal- JESTE A PRIORI!

2. Investicijski saldo- Ako imate udeo u digitalnoj i materijalnoj valuti onda možete biti dobar kandidat za koordinaciono telo bilo koje ekonomske grane. Šta je investicijski saldo sem pregleda u vaš kreditni rejting? Zar to nije digitalna tehnologija za koju vi i ne znate da je BLOCK CHAIN. Zar mislite da vaši podaci ne podležu proveri dve knjige i dva sistemska uređenja? Znači i po JUSU i po PROPISU investicijski saldo vam dođe kao granat prava za manipulaciju vašim novcem i po digitalu i po materijalu. 

3. Smanjenje krađa ako imamo apoen princip koordinacije digitalne i materijalne valute– Zamislite taj nivo zaštite? Pa bankama ne bi trebalo osiguranje. Pa državama ne bi trebala tona zlata za garant. Pa više se ne bi štampao novac bez pokrića zbog pokradenih klijenata i sistemskih upada na mrežu. Nivo hakovanja fondova, banaka i osiguravajućih kuća- ALOOO ĆAOOO!!! 

4. Kapitalna dobit– Materijalni novac samu kapitalnu dobit države crpi. Plaćanje ljudi, programiranje mašina, tinta, kovanice., bla, bla, bla… Znači materijalni novac jeste veliko ulaganje ali je i garant prava države ili teritorije da može i formalno i faktički da ojača svoje društvo i integritet. E sada, ako stanovnik zna da ima garant uvek, i da svoju digitalnu valutu može da unovči za onu papirnu- PA ŠTO NE BI PLATIO PAPIRNU MARAMICU- KARTICOM? Druga stvar ako imamo sistemsko uređenu valutu njena snaga za investiciju je mnogo jača od one koja je monouređivačka. 

5. Povećanje vrednosti samog novca– Zamislite da imate digitalnu valutu koja ima potkrepljenje u novčanom apoenu. Zamislite da njome plaćate u Poljskoj, Švajcarskoj, Kanadi, Srbiji i Americi… Mislite li da nije moguće? Moguće je!!! Zašto sve više država odbija digitalnu valutu- ZATO ŠTO NEMA POTKREPLJENJE!!! Ako vaša valuta ima tranzit koji nije špijunska, rudarska mreža koja iz jame gviri i crpi, već je to investment generalizacija spajanja generacija- ONDA JE TO BEZ PROBLEMA GLOBALNI RESURS KOJI MOŽE BITI PRIZNAT BILO GDE!!!

eterum digitalna valuta srpskog carstva

Good morning New York, I come form Serbia and I need a cup of coffee… 1,25 ETERUM. Ok!!!

Da se ja pitam naša digitalno/materijalna valuta bila bi ETERUM i imala bi lica mnogih svetskih i naših ljudi… Isto tako novčanice od istih apoena imale bi više ličnosti na novčanicama.

Ako bi da nabrojimo:

1. Nikola Tesla

2. Milunka Savić

3. Milutin Milanković

4. Rudolf Štajner

5. Adolf Hitler

6. Benito Musolini

7. Madam Balvacka

8. Gurđijev

9. Frida Kalo

10. Džordž Vašington

11. Isak Njutn

12. Marija Kiri 

13. Irena Kiri 

14. Mileva Marić Ajnštajn 

15. Živorad Slavinski 

16. Stane Dolanc

18. Alister Krouli 

17. Ruđer Bošković

19. Marija Oršić

20. Persida Milenković 

21. Jovan Jovanović Zmaj 

22. Car Dušan

23. Sveti Sava

24. J.P. Morgan 

25. Džon Kenedi 

26. Vilijam Voldorf Astor

27. Arhangel Gavrilo 

28. Njegoš 

29. Stiv Džobs 

30. Vojvoda Radomir Putnik 

31. Milenko Pavlović 

32. Muhamed Ali 

33. Muftija Muamer Zukorlić

Za početak digitalne valute koja svoju BLOCK CHAIN tehnologiju ne koristi za podkusurivanje i podkopavanje drugih i svojih ekonomija DOVOLJNO VELIKIH GLAVA NA APOENIMA… DA JE GLOBALUM osvešćeniji pa da više ne kopamo novac, već da ga okrećemo… Zato što je novac DERIVAT ENERGIJE, a ne suprotno!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *