Eterijum, Misli

Jedino bistar UM u ovom svetu IMA PRAVO da da REŠENJE 

nauka je sa duhovnim skopčana

Zašto bi pristali da čitamo neki bezvezni roman koji nam nudi jeftinu romantik sagu? Da li nam tada mozak zaista jeste pušten na otavu? Zašto bi pristali da učimo neku teoriju ako nismo ni svesni da li je tačna? Ko to uopšte stavlja na raspravu sve te silne teorije? Zašto bi uopšte naterali sebe da gubimo vreme na niže razrednu seriju? Koji nam je to izgovor da započnemo troštiti svoje vreme?

Bistar UM je svrha početka 

Hajde da vidimo šta se dobija kroz jednu niže razrednu sapunicu? Niste li valjda mislili da jednostavna serija poput- Moja baba je bila tetka njegovom dedi koji je promenio pol kada je imao osamnaest godina… I nakon svih tih generacija moja baba je saznala da je ustvari njegova tetka usvojena, a da je on zapravo klon svoga čiče iz Ukrajine… Mislite li da ta sapunica ima vrednost? Na žalost, dok ste vi na niskom stupnju i gutate to da vam samo prođe vreme, dešava se nešto mnogo gore... VI STE DRAGI MOJI U VRTLOGU NEČEGA ŠTO SE ZOVE DOKTRINA DUBINE!!! Vi ste u službi marketinga neke države koja ima svrhu da vam to servira. 

Doktrina dubine je zapravo vojno/ strateški cilj. Ako ste mislili da vojska i odbrana jedne države ne ide kroz sisteme TV snimanja, onda ste u ozbiljnom problemu.

Da vidimo samo još jednu scenu: Vi ste u nekom razredu osnovne škole i učite kako vam je dalji rođak živeo na drvetu, glođući bananu. NIJE LI I TO SAPUNICA, NARAVNO BEZ LJUBAVNIH EPILOGA? Jeste!!! Jeste li u poznijem dobu prestali da verujete da vam je čukun, čukun deda bio MAJMUN. Naravno, Orangutani, ostaju u zoo vrtu- Ali mi imamo problem sa razjašnjavanjem naše svrhe. Koliko smo to sebe doveli u misao? Koliko je to puta vaš Um želeo da bude resetovan i da ponovo oživi stvarnu teoriju? Da li je zaista Isus prvi vaskrsao ili se to dešavalo i drugim Božijim sinovima i u sistemu Boga- Ra? Nismo li sada u potpunoj rastraznosti između: Majmun- Božiji Sin- Adam i Eva- Lucifer i Lilit? Nismo li sada u potpunom resetu ili možda ali samo možda učestvujemo u RITUALNOM BRISANJU SVESTI?

Kako to čist UM daje rešenje i pravu teoriju i u pravo vreme?

frekvenca umnih spoznaja i teorija čistog uma

U AMANET svima nama ostajali su tragovi nekih ČISTIH UMOVA. Baš ti umovi jesu opovrgli svaku moguću nebulozu. Mislite li da je Tesla mislio o rođaku majmunu? Mislite li da je nije odmah tresnuo o zid? Mislite li da je Rudolf Štajner bio srećan sa arhitekturom koja se plasira u njegovo vreme? Mislite li da nije odmah generisao crkvenu kupolu po zlatnoj simetriji? Mislite li da Desanka Maksimović nije mislila o Božijim znacima i Svarogu? Mislite li da se složila da sa tim da se vreme ne ponavlja? Mislite li da Kurt Gedel nije sasvim slučajno negde u Akaši sreo Njegoša i uverio se da je PARADOKS SVETA- ČESTICA MATEMATIKE? Mislite li da Njegoš nije bio sin  Više Matematičke Divizije?

Da li SVETA GEOMETRIJA PRIPADA OVOJ MATEMATICI ILI MOŽDA KOSMOGONIJSKIM PARADOKSIMA?

Kako su svi ti ljudi uspeli da budu najbolji od najboljih? Koliko je samo Veštih Žena završilo na lomači? Mislite li da se njihova unučad ne bi sada oglašavala putem Akaše i Kosmoneta da nam kažu istinu? Međutim koliko god spaljivali te žene, proporcija matematičkog usuda radi protiv tih zlih kobi. Šta mislite da lomača nije bila namenjena i muškarcima? Šta mislite koliko je njih Najboljih poginulo u nekom rovu dok je čuvalo otadžbinu? Nije li onda mnogo pre svih EMANCIPACIJA, POSTOJALA TA UBILAČKA EMAPNCIPACIJA. Svi smo mi i muškarci i žene visili na nekom drvetu obešeni zato što smo VEŠTI. Naravno različiti je način egzekucije, ali je princip isti- Zar ne?

UM koji je prazan je IDEAL LEPOTE 

Tabula rasa!!! Imate tablu i vi na njoj pišete šta želite. Nemate tuđe motive, teorije, strategije. VI SE VODITE INTUICIJOM, VIŠOM INTELIGENCIJOM I ONOM BOŽIJOM RUKOM KOJA VAS SAMO DAJE ZNAKOVE. Andrić je govorio o ZNACIMA PORED PUTA… Koliko nas je progutalo svaku teoriju i posle raspravljano o njoj? To je u redu. Konstruktivan razgovor dovodi do rešenja. Međutim šta ako smo tu teoriju usvojili kao našu bez preispitivanja? . Koliko nas je progutalo svaku teoriju i posle raspravljano o njooj? To je u redu. Konstruktivan razgovor dovodi do rešenja. Međutim šta ako smo tu teoriju usvojili kao našu bez preispitivanja? NIJE LI NAŠ UM PUN FEKALIJA? 

Kako to žir i šišarka, kako to slovo i reč, kako to pismo i matematika, kako to šestar i gradnja, kako to svetlost i struja, kako to munja i iluminacija…? Kako to sve ide zajedno, a mi upravo tako naučenim i usvojenim teorijama pobijamo sve?

Umete li da ispraznite um?

Umete li da deset dana provedete sami sa sobom i dovedete u pitanje sve do jednu naučenu i usvojenu teoriju? Ako umete, onda izaberite jednu i preispitajte je! Videćete da ćete sve na svetu dovesti u pitanje. Nije li to teorija zavere? Najgora teorija zavere je ona u kojoj vi učestvujete, kao zaverenik protiv vašeg čistog uma?

Imate li neko dete u blizini? Može i vaše, može i rođačko ili komšijsko? Pitajte ga kako je dizajniran KoSmoS? Videćete da će vam dati odgovor na osnovu koga vi možete da nastavite da vašu TABLU punite sopstvenim informacijama. I znate šta- Odgonetnućete jednu stvar- Vi ste doktor astronomskih nauka i pesnik, matematičar i slikar po zlatnom preseku! Znate zašto? ZATO ŠTO SE USPELI DA ZAGAZITE U SOPSTVEN BOŽIJI DAR!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *