Nauka

Izaberite kartu! I dobićete kvantni nasumični broj

izaberite kartu i dobićete kvantni nasumični broj

Izaberite kartu. I dobro je zapamtite. Univerzum nakon biranja karte, pokušava da odgovori koja je karta bila vaš izbor. Mislite li da Univerzum nije unapred znao vaš izbor? Univerzum je i pre biranja znao koju ćete kartu odabrati. Kako?

Izaberite kartu

Kada odabirete kartu vi nesvesno činite niz poteza, a da ne govorimo o neuro kontrakcijama koje odašilju signale na univerzalnu mrežu. Zakoni fizike vode sve- Zar ne? Ako je fizika predvodnik onda se unapred zna kakva je vaša neuro veza i kakav postupak će proizaći iz kontrakcije vaših mišićnih spojnica. Mislite li da sami odlučujete o odabiru karte?

Iako ste sami izabrali kartu, moramo reći da ste vi sklop tj genetski sastav svih vaših bivših, budućih i sadašnjih predaka i potomaka. Vi ste zbir svega što je skupina tj lanac po kodnom sistemu preditkivno, perceptivno i saznajno usvojio. Mislite li da se ti podaci ne generišu?

Irena Marinković

Nasumični odabir

Ali hajde da se odmaknemo od nasumično birane karte i odemo korak dalje. Hajde da krenemo od činjenice da možemo birati česticu iz praznog prostora, iz vakuma na primer ili crne rupe.

Da li znate da na ovaj način možete prevariti Univerzum i univerzalni generativni šablon? Zašto?

U praznom prostoru postoji jedan oblik koji ne postoji nigde drugde. To je OBLIK SLUČAJNOSTI. Ako ste mislili da slučajnosti ne postoje, slažemo se one i ne postoje ALI POSTOJE SLUČAJNOSTI KOJE SU VAN DOMAŠAJA GENERATIVNE MREŽE. Zašto se nazivaju slučajnostima? Zato što ovakve čestice nisu prošle kroz predikciju, spoznaju i masovno genrisanje od strane ljudi. Tamo gde nema opažaja, tamo je kontrola van sistemna. Van sistemna kontrola znači da ne možemo imati poveznicu UNIVERZUM i NEURO TRANSMITER. Ono što nije viđeno jednostavno ne postoji. Iz tog razloga kažemo slučajni odabir, pošto pre vas nije bilo slučaja.

Ono što vi ne znate iz spoljnog sveta to je vaša krivica. Univerzum već ima složene zakone fizike prema kojim reguliše sve što je viđeno do sada. Ipak smo mi svi povezani nevidljivim nitima. Ali ako imamo do sada nepoznato i neproživljeno kao kolektivno, onda na ovaj detalj Univerzum nema odgovor. Pojedinac ako preživi neko iskustvo može da ga preda samo svojim budućim genetskim potomcima. Dok sa kolektivnu spoznaju treba određeni broj ljudi da preživi isto kako bi se predikcija i spoznaja raširile po ostalim neuro mrežama i naravno te neuro mreže moraju biti otvorene za to. NE MOŽETE DOBITI ONI ŠTO NE MOŽETE DA POTHRANITE U NEURO SISTEMU.

SLUČAJ NE POSTOJI

Kada bacate novčić ili kockicu, univerzum zna ishod unapred. Udar asteroida ili olija nisu slučajni događaj. Na ovom spoznajnom svetu deluje složena mreža efekata koji kreću da deluju domino principom ili uzročno/ posledično. Sve što je generisano i podhranjeno na mreži već se desilo.

KVANTNI SISTEM MOGUĆNOSTI

Ali imamo drugi deo stvarnosti, kvantne mogućnosti. Ako pogledamo dovoljno blizu videćete čestice, videti njihov položaj, energetski spektar i niz mogućnosti. Samo da znate njihove mogućnosti nisu generisane, njihove mogućnosti nikako nisu ograničene nekim lineranim binarnim kodom na primer. Energija kvantno čestice je apsolutno precizna, ona deluje u trenutku i njena lokacija je nepredvidiva. Često se kvantne čestice same grupišu i granica im je čitav svemir. Znači nema predikcije i predviđanja.

E sada zanimljivo je to, da ako mi na primer gurnemo tu česticu dalje, sam prostor počinje da sledi isti put kao i sama čestica. Ako proširimo ovu mogućnost na čitav prostor, videćemo da će energija prostora počinjati da dobija mogućnosti koje se generišu putem čestice. Ove čestice su kvantni sastav našeg Univerzuma, one izvode niz magičnih trikova kada mi to ne vidimo. One se gube, javljaju, trepere, i opet gube ovakavu njihovu funkciju opisujemo kao pena, kvantna pena.

Šta je bitno da znamo?

Bitno je da znamo da možemo regulisati određene stvari. Prazan prostor nije zaista prazan, znate da ne postoji ništa prazno u ovom univerzumu. Nazivamo ga praznim zato što je neistražen. Međutim baš u tom „PRAZNOM“ prostoru se kriju sve POTENCIJALNE MOGUĆNOSTI. Setite se svih naučnika koji su bili priključeni na neki spoznajni centar i krenuli u generisanje do tada nepoznatih stvari.

Da li su prevarili Univerzum kako smo rekli na početku? To se samo tako kaže… Ne možete prevariti Univerzum bez da vam on to dozvoli ali ako istupite dovoljno kvalitetno može da vas nagradi.

E sada izaberite kartu. I dobro je pogledajte… Broj koji ste birali jeste već generisan, samo razmislite dobro kada vidite broj koji ste odabrali… Zašto? Da bi uvideli broj puta koliko ste sami sebe iskodirali… Univerzum taj broj već zna.

Related Posts

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *